Hoppa till huvudinnehåll

25 september: Vinmakarbesök Johan Malan från Simonsig Estate

25 september: Vinmakarbesök Johan Malan från Simonsig Estate

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

25 sep 2024 17:30 - 18:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

I september har vi det stora nöjet att välkomna Johan Malan – ägare och vinmakare på den legendariska sydafrikanska producenten Simonsig Estate, utsedd till ”Winemaker of the Year 2020”. Vi hälsar välkomna till en spännande och lärorik provning!

Johan Malan gäster Vinklubben

Simonsig Estate grundades av Johans pappa, Frans Malan, på 1950-talet i Stellenbosch och har sedan dess vart i den sydafrikanska förfronten av innovation inom vinmakning och vinnäring. Bland annat var man först i landet att tillverka mousserande vin på enligt den traditionella metoden vilket idag är en så pass etablerad vinstil att den har fått sitt egna namn och skyddat ursprung: Méthode Cap Classique. Utöver mousserande viner producerar man allt från lagringsdugliga Bordeaux-blends i form av toppvinet Tiara till lättdruckna och inbjudande vita viner. Det senaste tillskottet i portföljen är Johan Malans specialprojekt: den så kallade The Grapesmith-serien som produceras med spjutspetsprecision i ytterst limiterad upplaga.

Denna afton kommer Johan Malan i egen hög person till vår klubblokal för att leda vinklubben i en djuplodad provning av Simonsigs portfölj. Vi kommer under kvällen bekanta oss med allt från deras uppfriskande och prisvärda mousserande viner, till lagringsdugliga och mogna Bordeaux-blandningar och sist men inte minst den extremt småskaliga Grapesmith-serien.

Provningens viner

2023 Kaapse Vonkel Brut, Simonsig Estate
2021 Cuvée Royale Blanc de Blancs
2022 Simonsig Chardonnay
2020 The Grapesmith Mediterraneo
2020 The Grapesmith Die Kluisenaar
2014 Redhill Pinotage
2018 Tiara
2015 Labyrinth Cabernet Sauvignon

Pris: 495 kronor
När: Onsdagen den 25 september
Tid: 17:30-18:45
Var: Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (Entréplan), Stockholm.

Vid avbokning senast den 18 september återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Johan Malan och Tryffelsvinets team!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinet AB, Blasieholmsgatan 4A, 111 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer