skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

24 mars: Exklusiv middag med Château d'Yquems Cellarmaster Sandrine Garbay

Eventet är avslutat

24 mars: Exklusiv middag med Château d'Yquems Cellarmaster Sandrine Garbay

Från 4.495,00 SEK

Plats

Datum

24 mar 2022 19:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Château d’Yquem är världens mest förnämsta och eftertraktade producent av sött vin – här finns få (om ens några) konkurrenter. Vid klassificeringen av Médocs viner år 1855 var de ensamma om att utses till Premier Cru Supérieur (de ”fem stora” – Mouton, Lafite, Latour, Margaux och Haut-Brion är ”enbart” Premier Cru). Det är det unika mikroklimatet som är hemligheten bakom gårdens enastående viner – dels tillåts vindar från öster att blåsa genom vingårdarna vilket tar bort oönskad fukt (vilket är särskilt gynnsamt sent på hösten när ädelrötan bildas). Den hårda selekteringen innebär också att skördeuttaget är extremt lågt – från en ranka får man ut ungefär 13 centiliter vin, alltså cirka ett glas vin (!). Resultatet är ett av världens mest mytomspunna viner - ett flytande guld och gyllene nektar vars viner kan lagras under decennier och därmed återfinns till höga priser på internationella auktionshus - det närmaste du kan komma att smaka på rent guld.

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château d'Yquems vinmakare Sandrine Garbay välkomna till en exklusiv middag där vi tillsammans provar sex viner vi sent skall glömma tillsammans med en specialkomponerad meny signerad köksmästare Viktor Westerlind på enstjärniga Operakällaren.

Kvällens viner:

Aftonen inleds med ett glas Champagne Krug Grande Cuvée. 

 • 2017 ”Y” de Château d’Yquem
 • 2019 Château d’Yquem
 • 2017 Château d’Yquem
 • 2007 Château d’Yquem
 • 1999 Château d’Yquem
 • 1983 Château d’Yquem

När: Torsdag den 24 mars

Tid: 19:00-22:30

Vart: Operakällaren, Operahuset, Karl XII:s torg, 103 22 Stockholm

Om ni har allergier som behövs ta i åtanke vänligen meddela dessa till hello@tryffelsvinet.se så att vi kan kontakta restaurangen.

Vid avbokning senast 10 mars återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift). 

Hjärtligt välkommen, önskar

Sandrine Garbay och Tryffelsvinet

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Operakällaren Operakällaren, Operahuset, 103 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer