skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

24 augusti: Vinmakarbesök Meerlust

Eventet är avslutat

24 augusti: Vinmakarbesök Meerlust

Från 395,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

24 augusti 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Nationalmonumentet Meerlust Estate uppfördes redan 1693 och hade redan en imponerande historia bakom sig när familjen Myrburgh – som fortfarande äger gården – tog över år 1757. Idag drivs Meerlust av åttonde generationen Myrburg, i form av Hannes Myrburgh. Vid sin sida har han den skickliga vinmakaren Wim Truter som anslöt sig till teamet vid skörden 2020 som en av endast tre anlitade vinmakare i Meerlusts historia – en imponerande bedrift!

Denna afton kommer Wim till Sverige och Tryffelsvinets klubblokal för att dyka ner i Meerlusts älskade portfölj.  Bland annat får vi möjlighet att prova inte mindre än fem årgångar av det omtalade vinet Rubicon. Denna moderna klassiker anses vara ett av Sydafrikas mest ikoniska viner och som på egen hand hjälpte till att för alltid sätta landet på vinkartan.

Provningens viner:

2022 Meerlust Chardonnay
2019 Meerlust Red
2015 Rubicon
2016 Rubicon
2017 Rubicon
2018 Rubicon
2020 Rubicon

Pris: 395 kronor per biljett
När: Torsdagen den 24 augusti
Första provningen: klockan 17:30-18:45
Andra provningen: klockan 19:30-20:45
Var: Tryffelsvinets Klubblokal, Blasieholmsgatan 4A (Bottenplan), Stockholm

Vid avbokning senast den 17 augusti återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Wim Truter och Tryffelsvinets team!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinets klubblokal, Blasieholmsgatan 4A, 11148 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer