skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

20 september: Vinmakarbesök Felix från Philipp Kuhn

Eventet är avslutat

20 september: Vinmakarbesök Felix från Philipp Kuhn

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

20 sep 2023 17:30 - 19:00

Beskrivning

Weingut Philipp Kuhn är en familjeegendom döpt efter dagens ägare och vinmakare, men egendomen omnämns första gången redan 1692. Det kom att dröja fram till 1922 innan man började rikta fokus på vindruvor, och idag - 100 år senare - är man en av Pfalz mest respekterade producenter som vunnit både kritiker och vinälskares hjärtan. Weingut Philipp Kuhn utsågs senast till "Weingut des Jahres 2022" av Tysklands ledande vinkritiker Gerhard Eichelmann som varje år utser landets bästa vingårdar. En mycket välförtjänt titel till Philipp och hans team, som varje år levererar viner av av allra högsta kvalitet.

Denna speciella afton besöks vi av Philipp Kuhns högra hand; Felix Wagemann som tillsammans med Vinklubben kommer att djupdyka i gårdens fantastiska portfölj. Detta vill du inte missa!

Provningens viner:

2017 Blanc de Noirs Brut Nature 
2022 Riesling Tradition
2021 Riesling Saumagen Großes Gewächs
2021 Philipp Kuhn Riesling Kirschgarten Großes Gewächs
2021 Kuhn Riesling Burgweg Erste Lage 
2020 Pinot Noir Tradition
2019 Pinot Noir Kirschgarten Großes Gewächs
2009 Kirschgarten Grosses Gewächs Pinot Noir (Magnum)

Pris: 395 kronor per biljett
När: Onsdagen den 20 september
Tid: 17:30-19:00
Var:
Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (Våning 6), Stockholm

Vid avbokning senast den 13 september återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Felix Wagemann och Tryffelsvinets team!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinet Klubblokal, Blasieholmsgatan 4A, 111 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer