Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

2 x SOLO: Matti Ollikainen / Hanna Chawki

Eventet är avslutat

2 x SOLO: Matti Ollikainen / Hanna Chawki

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

18 jan 2020 19:30 - 21:00

Beskrivning

2 x SOLO

Två av Göteborgs mest egensinniga låtskrivare i två intima solokonserter. Ett unikt tillfälle att höra Matti Ollikainen (Franska Trion) och Hanna Chawki (Surreal Lovers) framföra sin musik alldeles på egen hand, nära och mänskligt.


Matti Ollikainen - piano och sång

Född 1973 i Ullatti. Pianist, kompositör, sångare och poet.
Anlitad av amerikanska bluesmusiker så som Louisiana Red, Carey Bell och Big Jack Johnsson samt svenska artister som Peps Persson, Sven Zetterberg, Daniel Lemma, Hästpojken, Håkan Hellström, Alf Robertson.

Mattis egna sånger och kompositioner framför han vanligtvis med sitt band Franska Trion men ikväll får vi höra dem i avskalade versioner med endast sång och piano.

Hanna Chawki - sång, synth, programmeringar

Sångerska, musiker och kompositör i band så som Surreal Lovers och A Lady ́s Trial, baserad i Göteborg.
Hanna har även medverkat som skådespelare i Malga Kubiaks filmer PPPasolini(2015), Annemarie Schwarzenbach Duende (2012) och Federico García Lorca Noir Despair (2013).Lokal

Gerlesborgsskolan Gerlesborgsskolan, 1, 457 48 Hamburgsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.