Event inställt

2 X DUO: Spill + Brutter

Gratis - 100,00 SEK

Plats

Datum

13 mar 2020 19:30 - 21:30

Beskrivning

Två duos delar kväll med varsin konsert i samlingssalen.
Trumset, slagverk, trummaskiner, synthtrummor, vanligt  och preparerat piano flaggar för en rytmisk, dynamisk och energisk konsertkväll. Dessutom kan vi helt säkert se fram emot en hel del fantasieggande klangvärldar.

Restaurangen håller öppet hela kvällen från kl 18.30 uppe i samlingssalen.

Spill är en duo baserad i Berlin som bildades redan 2003 med Magda Mayas (Tyskland) på preparerat piano/klavinett och Tony Buck (Australien) på trummor/slagverk.
Duon har turnerat i Europa, USA, Australien och Libanon och 2017 gav de ut sin fjärde skiva STEREO. Två egensinniga ljudkonstnärer i knivskarpt samspelta improvisationer.

http://tony-buck.com/spill/

https://www.magdamayas.com/

Brutter

Christian Wallumrød – trummaskin, synth, elektronik 

Fredrik Wallumrød – trummor, synth trummor, elektronik

Människan och maskinen möts i Brutters musik. Deras skeva rytmer är enligt egen utsago kanske bäst lämpade för ”dystra skumpande dansgolv”. Brutter bildades 2012 och har släppt två album.

Bröderna är utbildade vid Trondheims musik konservatorie under tidigt 90-tal och har sedan dess arbetat inom flera olika musikaliska fällt. Slagverkaren och sångaren Fredrik har spelat i band så som Span, El Caco och Dog Almighty samt med singer-songwritern Susanna och soul/r&b artisten Jarle Bernhoft. Christian är involverad i en rad egna soloprojekt, samt samarbeten med bl.a Dans Les Arbres.

Arrangör

Lokal

Gerlesborgsskolan Gerlesborgsskolan, 1, 457 48 Hamburgsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.