Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

1988 - En standupshow av Jonas Strandberg (MALMÖ)

Eventet är avslutat

1988 - En standupshow av Jonas Strandberg (MALMÖ)

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2023 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

1988 - en standupshow om att försätta sig själv i en livskris, vara komiker i tio år och lära sig om livet genom att lyssna jättemycket på popsensationen Taylor Swift.

Jonas föddes 1988 och växte upp i den mycket lilla orten Horred. Den 1 oktober 2013 provade han på standup för första gången och gav märkligt snabbt upp jobb, hem och studier för att kunna göra standup nästan hela tiden.

OM JONAS:
Vinnare av priset "Årets media" på Svenska Standupgalan och flera gånger nominerad till priset årets oneliner. Blev uppmärksammad för dokumentärerna "Det blev ingen CD" och "Somewhere in the Crowd There's You”, har synts i flera säsonger av Släng dig i Brunnen och hörs regelbundet i Stephen King-podden och Rätt upp i verkligheten.

OBS - GARDEROBSAVGIFT TILLKOMMER PÅ BABEL.

Arrangör

Lokal

Babel, Spångatan 38, 211 53 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer