skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

17 januari: Vinmakarbesök Poggerino

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

17 januari: Vinmakarbesök Poggerino

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

17 jan 2024 17:30 - 18:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Äntligen har vi möjlighet att åter hälsa Piero Lanza från biodynamiska Fattoria Poggerino välkommen för en vinklubbsprovning där vi provar nya och äldre årgångar av egendomens utsökta Chianti Classico-viner. Vart välkommen!

Piero Lanza besöker Vinklubben

Vår Toscanske sangiovese-virtuos Piero Lanza från Fattoria Poggerino skapar viner att älska bland områdets böljande kullar. Faktum är att hans viner är slutsålda stora delar av året – dels till följd av den lilla tillgången men framförallt på grund av deras älskvärda stil och kvalitet.

Vingården är en del av en större vingård som ägdes av Prins Ginori Conti, en ättling till en av Italiens äldsta familjer. Piero Lanza, tog över verksamheten år 1999. Piero är utbildad agronom och oenolog, och för honom är det självklart att arbeta enligt ekologiska och biodynamiska principer. Han spenderar så mycket tid som möjligt i vingården, och lokalt är han känd som “mannen som känner och omtalar alla sina vinstockar med namn”. Under denna unika afton får vi, under Pieros trygga ledning, en möjlighet att lära oss allt om Chiantis mystik.

Provningens viner:

2021 Chianti Classico
2021 Chianti Classico Nuovo
2020 Chianti Classico Riserva Bugialla
2016 Chianti Classico Riserva Bugialla (magnum)
2006 Chianti Classico Riserva Bugialla (magnum)

Pris: 495 kronor
När: Onsdagen den 17 januari
Tid: 17:30-18:45 (Observera att vi inte kan släppa in före utsatt tid)
Var: Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (Entréplan).

Vid avbokning senast 10 januari återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Piero Lanza och Tryffelsvinet!


Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinet AB, Blasieholmsgatan 4A, 111 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer