skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

15 years of 420 - Miss Monique (Ukraine) - Stockholm - SOLD OUT

Eventet är avslutat

15 years of 420 - Miss Monique (Ukraine) - Stockholm - SOLD OUT

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

9 dec 2023 22:00 - 10 dec 2023 03:00

Beskrivning

Som del av 420 Groups 15 års jubileum är vi otroligt glada att välkomna den internationellt hyllade DJ:n och producenten Miss Monique som kommer att göra sitt första framträdande i Sverige med oss den 9:e december.

Utsedd som en av de snabbast växande stjärnorna inom elektronisk musik, har Miss Monique tagit den globala scenen med storm. Med över 4 miljoner visningar för sitt Cercle-framträdande och nästan 1 miljoner följare på sin egen YouTube kanal samt spelningar på de största festivalerna och klubbarna världen över som till exempel Tomorrowland och Electric Daisy Carnival, har hennes musikaliska resa mins sagt exploderat.

Hennes sound är en blandning av progressive house och melodisk techno och har rönt stora framgångar de senaste åren på skivbolag som Cercle, Drumcode och Siona Records. Just nu är hon aktuell med den minst sagt hajpade remixen från Blond:ish av Madonnas Sorry på Insomniac Records.

https://www.youtube.com/@djmissmonique/
https://www.instagram.com/djmissmonique/

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer