skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

15 års jubileumslunch på DomCraft i Uppsala

Eventet är avslutat

15 års jubileumslunch på DomCraft i Uppsala

Från 600,00 SEK

Plats

Datum

18 nov 2023 12:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

F U L L B O K A T

pilsner.nu är en av Sveriges äldsta och största ölbloggar i Sverige. Vi kommer att fira ett 15 års jubileum med lite olika aktiviteter i Uppsala och Stockholm under V46 2023. Detta är ett av evenemangen som sker.

Provningen kommer bland annat att hållas av Jonas H Andersson som har ett gediget öl-cv. Kan nämnas att han bland annat startade Slottskällans Bryggeri och att han de senaste åren åkt som internationell öldomare i Europa på stora öltävlingar som European Beer Star, Brussel Beer Challenge, Concours International de Lyon och World Beer Awards för att nämna några. Dessutom kommer Mauro Marino Jonsäll att finnas med och prata lite om några av ölen. Han har också varit tävlingsansvarig för Uppsala Beer Festival några år. Övriga skribenter kommer att finnas runt borden i lokalen.

Vi kommer att hålla en lunch med trerätters meny med runt sju olika exklusiva unika öl till maten, varav många är lagrade och omöjliga att få tag på längre. Det blir presentation av ölen, bryggerierna och varför vi tycker just det passar bra till maten. 

Menyn består av 
- Toast Skagen
- Wallenbergare
- Svenska ostar

Allergier eller likande meddelas i god tid så ordnas det på bästa sätt.

Efter lunchen kommer ni att vara inbjudna till mingel på DomCraft mellan 14-16 med lite mer exklusiv öl och tilltugg.

Välkomna önskar pilsner.nu & DomCraft

Arrangör

Lokal

DomCraft, S:t Eriks Gränd 15, 753 10 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer