skip to main content

13 The Musical

13 The Musical

Från 150,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

10 juli 2024 - 28 juli 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

13 – The Musical
Tänk dig att du är precis mellan barndom och tonår, i den där åldern där du alltid är antingen för liten eller för stor för precis allt du vill göra! Du funderar på din identitet och vem du vill bli som vuxen, kämpar dig igenom skola och försöker hålla  sams med dina föräldrar (även om det inte alltid går så bra). Och mitt i allt det där – så slits du upp från ditt hem och ska flytta till en småstad mitt ute på landet, där reglerna är annorlunda och där du inte känner någon! Plötsligt är det som att balansera på slak lina, och gång på gång ställs du inför valet att göra det rätta eller att bli populär. Vad skulle du välja?

Lägg till ösig musik, fantastiska dansnummer och en makalös barnensemble som får taket att lyfta och du får ScenÖsterlens sommarmusikal 13 – the musical om identitet, vänskap och att växa upp. Oavsett om du är 13 år, har varit 13 eller kommer att bli 13 kommer du att kunna känna igen dig och ha roligt till den här fartfyllda föreställningen som spelas på sommarvackra MårtenPers Källa!

Rekommenderas för 7 år, men kan även funka för yngre barn. 

Regi Beatrice Blom
Koreografi Nora Börtz Vagenheim
Sånginstudering Hanna Forslund
Produktionsassistenter Aron Laps och Mostafa Hezare
Kostym och scenografi
 Dahlia Momiyama
Ljud och ljusdesign Michelle Lindstedt, Mostafa Hezare och Norton Ehrnborn
Produktion Paula Brante
Affischbild Märta Åkerberg

www.scenosterlen.com

Med stöd av Simrishamns kommun och Sparbanken Syd

13
Music & Lyrics by Jason Robert Brown
Book by Dan Elish and Robert Horn

This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International. All authorised performance materials are also supplied by MTI
www.mtishows.co.uk

"13" was Commissioned by Center Theater Group, Los Angeles, CA

Subsequently produced for The Goodspeed Opera House by Michael P. Price,Executive Producer

Original Broadway Production Produced by Bob Boyett, Roger Berlind, Tim Levy,
Ken Davenport, Ted Hartley, Stacey Mindich, Jan Bergere, Broadway Across
America, Sharon Karmazin, Carl Moellenberg, Tom Miller, True Love Productions
/Olympus Theatricals and Center Theatre Group

Arrangör

Scen Österlen är en teaterförening för barn och unga. Sedan den startades 1999, av regissören och dramatiken Dag Norgård, har över 1000 barn och ungdomar deltagit i över 500 föreställningar, som setts av tiotusentals besökare.

Lokal

MårtenPers Källa, MårtenPers Källa, 272 92 Brantevik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer