Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Event inställt

Från 0,00 SEK

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Arrangör

Välkommen till Alingsås IF:s officiella biljettsystem online – din plats för spännande fotbollsupplevelser och engagemang! Här har du möjligheten att följa med oss på resan genom spännande matcher och minnesvärda ögonblick.


Bli en del av vår fotbollsfamilj genom att köpa matchbiljetter, säkra ditt säsongskort eller stödja klubben som stödmedlem. Hos oss handlar det inte bara om fotboll – det handlar om gemenskap, passion och stolthet över vårt Alingsås IF Fotboll.


Sätt guldkant på din vardag och boka dina biljetter till kommande matcher. Oavsett om du är en lojal supporter, en inbiten fotbollsentusiast eller bara letar efter en rolig familjeaktivitet, har vi något för alla.


Med ett säsongskort blir du en privilegierad del av vårt supportergäng och får njuta av alla hemmamatcher på första parkett. Du missar inte en enda sekund av spänningen när vårt lag kämpar för seger på hemmaplan.


För dig som önskar ge extra stöd till Alingsås IF Fotboll och vara med och forma framtiden för klubben, erbjuder vi även stödmedlemskap. Det är ett fantastiskt sätt att vara närmare klubben och samtidigt bidra till dess framgång.


Gå med oss på denna otroliga resa och skapa minnen som varar livet ut. Köp dina matchbiljetter, skaffa ett årskort eller bli stödmedlem idag och låt oss tillsammans skapa magi på planen! 


Välkommen till Alingsås IF Fotboll, där fotboll blir passion och passion blir gemenskap.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer