.

14 apr 2018 12:00 - 21 apr 2018 12:00

Lapoint Surf Camp Morocco - Taghazout, Lapoint Surfcamp La Paix, 80000 Taghazout

I samarbete med Lapoint bjuder Madeleine Vall Beijner in dig till en oslagbar träningsvecka som garanterat kommer få dig på fötterna efter en lång och mörk vinter. Det kommer bli en härlig mix med det bästa från allt. Ett perfekt upplägg för att på riktigt kickstarta sommaren!

____________________________________________

VART & NÄR?
Träningsveckan tar plats den 14-21 april i den soliga kustbyn Taghazout i Marocko. Vi kommer bo på Lapoints camp som heter La Paix. Slask och fyra nyanser av grått byts ut mot milslånga stränder, glittrande hav, spännande kultur och good times :)

Klicka på länken för mer info om Taghazout och campet: https://www.lapoint.se/surfcamp/marocko/boenden/camp-la-paix/
____________________________________________

VECKAN
Du kommer få en unik möjlighet att testa på grymma tränings sessions varvat med lite surfing och yoga. Madeleine Vall Beijner kommer köra fightingtekniker och kampövningar från både boxning, thaiboxning och MMA, men också stunt-moves, funktionell styrka och rörlighet. Läs gärna mer om Madde och assisterande tränare Danne längre ner i eventet.
____________________________________________

PAKETET INKLUDERAR
-Transport från Agadir flyplats till Campet (Lördag 14/4)
-Transport från Campet till Agadir flygplats (Lördag 21/4)
-7 nätter boende på camp La Paix
-7 frukostar & 5 middagar på campet
-5 tränings sessions á 2 timmar med Madeline Vall Beijner
-3 surf lektioner á 2 timmar med utrustning och transport
-2 yoga sessions på campet
-Fri tillgång till Taghazout finaste takterass, wifi, lounge etc.
-Organisering av fler aktiviteter som kan betalas på plats
(Utflykt till Paradise Valley sötvattenlagun, Souq marknader m.m.)

PRIS
Delat rum: 6250 SEK per person
Dubbel rum eller lägenhet: 6886 SEK per person
____________________________________________

BOKNING
Lapoint erbjuder 3 olika surf nivåer under veckan så att även ni som kan surfa sedan innan kan fortsätta utvecklas. Mer om de olika surf nivåerna finner ni här: https://www.lapoint.se/surfcamp/levels/

För att boka så klickar ni på en av bokningslänkarna nedan.

Level 1 Surflektioner: https://goo.gl/HcYLNU
Level 2 Surflektioner: https://goo.gl/c1hMmA
Level 3 Surflektioner: https://goo.gl/vMoJxf

Villkor: När du fyller i dina uppgifter i formuläret och ska gå vidare till inbetalning så ombeds du att först kryssa i rutan att du läst och accepterat Lapoints villkor. Villkoren hittar du i samma formulär så läs gärna villkoren först :)

OBS: Lapoint erbjuder avbeställningsskydd till en kostnad av 15% av värdet på din bokning. Om du inte vill ha skyddet så väljer du enkelt bort detta. Skyddet ger dig fullständiga rättigheter att avboka utan anledning 24h innan avresa med full återbetalning (15% kostnaden behåller Lapoint). Mer om detta finns att läsa i paragraf 4.4 i villkoren.
____________________________________________

MADELEINE VALL BEIJNER
Med bakgrund i kampsporten och över 10 års erfarenhet som professionell fighter har Madde etablerat ett namn för sig själv. Hon har representerat landslaget i thaiboxning och har ett dussintal SM-guld, NM-guld, EM-guld och VM-brons i ryggsäcken. Hon är utbildad PT, löpcoach, kostrådgivare och tränar allt från glada motionärer till elitidrottare, ungdomar, företag och artister. Hon föreläser både om sin egen resa som elitidrottare, men också om mental tuffhet utifrån boken Stark på Insidan, som hon skrivit tillsammans med sin mentala coach Igor Ardoris. Hon är också stuntskådespelare med inriktning på fighting, svärd, stunts till häst och sågs senast i Hollywood-filmen Wonder Woman.

Mer om Madde finner ni här: www.madeleinevall.com
____________________________________________

Sidekick: DANIEL BEIJNER
Danne är grundaren av tatueringsstudion Salong Betong och huvudrollsinnehavaren i den dokumentära TV-serien ´Danne & Bleckan´. Han har startat upp kedjan Tro, Hopp & Kaffe, arrangerat Sveriges största fotbollsturnering för ungdomar - Kompis Cup. Han har varit mentor åt- och väglett VDs för några av Sveriges allra största företag och driver idag den populära podcasten ´Handen på Hjärtat´. Danne har sin träningsbakgrund i olika former av fighting, styrketräning och är, inte helt otippat, Maddes partner-in-crime med erfarenhet av både elitsatsningar och träningsläger.
____________________________________________

FLYG
Bokas på egen hand och vi rekommenderar att spana in momondo.se för bra biljetter. I skrivande stund så finns det Norwegian direktflyg Stockgolm-Agadir med retur för ca 1400 SEK! Vi kommer posta lite bra tips på biljetter här i eventet så stay tuned.

FRÅGOR
Har ni frågor gällande bokningar och betalningar så tar ni kontakt med info@lapointcamps.com

Vi ses i värmen!
/Madde & Lapoint crew

För bokning läs stycket BOKNING i eventet

Stängd