Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Rhythm of the Heart - Picnic Gathering

Afholdt event

Rhythm of the Heart - Picnic Gathering

Fra SEK 350,00

Sted

Dato

21 jul 2023 kl. 09:30 - 22 jul 2023 kl. 12:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Välkomna till Rhythm of the heart picnic gathering 21 juli 2023!

Vi har tillgång till en vacker plats vid sjön där vi kan sjunga, dansa, spela instrument, skapa i skönhet, meditera, reflektera, dricka cacao, utforska, samtala, komma nära naturen, äta god mat, återförenas med gamla vänner och upptäcka nya. Sju Sjöar har allt som vi kan önska för att skapa en härlig dag tillsammans vid sjökanten eller varför inte dansandes på en SUP i vattnet.

Vi kommer lyssna och dansa till hjärtöppnande musik ifrån Sam Garrett och Roaman som kommer för att spela sin musik för oss. Och dagen kommer kantas av musik och natur hela tiden!

Titta, känn och köp med dig något fint ifrån marknaden. Tag med dig egen picknickkorg eller köp mat ifrån matserveringen på plats.

Mycket fokus ligger på Fredagen men för er som vill är ni varmt välkoma att boka övernattning (mycket begränsat antal så först till kvarn) och avsluta det hela med en härlig frukostbuffé samt Yoga och en Andningsresa på lördagen för att sen fortsätta livets resa full med energi och livsglädje! 

Ta med dig en picknickfilt, dina instrument och ett öppet hjärta så ses vi 21 juli på Sju Sjöar!

(Vi förbehåller oss rätten för ändringar i schemat och artister.)
Arrangør

Om Oss

Sju Sjöars Hotell och Konferens ligger vid vägens ände i en lite förtrollande dal med lugn och naturen utanför dörren. Man kan njuta här av naturen och dess vackra skådespel alla årstider och det ligger avsides vardagens stress och här finner man lugn, kraft och krativitet. Det är perfekt för mötet mellan människor och företagen kommer vidare i sin utvekling. Här hittar du en gammaldags och annorlunda miljö där stora konferens och festsalen är inredd på gamla höloftet med högt i tak och en härlig utsikt över sjöarna. Det perfekta stället för det lantliga bröllopet eller festen för alla nära och kära. Anläggningen är Green Key certifierad och vi jobbar för en hållbar framtid.

Restaurangen ligger i anslutning till stora salen och här tillagas all mat ifrån grunden med många lokalt producerade råvaror och mycket KRAV och ekologiskt. Vi är stolta över vårt kök som är en del av SMAKA PÅ VÄSTSVERIGE. Vi har också en ny del av hotellet där det nu mer är SJÄLVHUSHÅLL när restaurangen är stängd. Perfekt för dig som vill vandra på Kungssjölederna som ligger precis i anslutning eller för fiskaren och svampplockaren.

Mer info om vad som händer här hittar du på hemsidan och följ oss på FB och Instagram, Där händer det först 😉 Tveka inte att ringa oss om du har funderingar på om vad man kan hitta på här, vi är alltid öppna för nya roliga ideer och att serva er som gäster.

Ni är varmt välkomna hit och vi kommer göra det till en minnesvärd och härlig upplevelse / Många kramar Jeanette & Johan med Personal.

Lokation

Sju Sjöar, Brännared Holmen 3, 519 97 Öxnevalla

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Upptäck mer