Praktiskt seminarium i presentationsteknik

06 dec 2016 kl. 18:00 - 20:00

Nalen - Stacken, David Bagares gata , 11139 Stockholm

Praktiskt seminarium i presentationsteknik tillsammans med Lisa Sandgren.

Vem är du egentligen i din roll som presentatör? Hur kan du förbereda dig för att bli ditt bästa jag när du ska tala inför andra människor?

En bra och trovärdig presentation alltid utgår från just dig, dina styrkor och svagheter och blir som bäst när du känner dig trygg och får göra på ditt vis. Alla människor har ett bra kroppsspråk och ett unikt sätt att berätta på. Seminariet handlar om att ge dig verktyg, inspiration och insikter för att stärka dig i arbetet med att hitta ditt sätt att presentera på. Det är du själv som är ditt viktigaste redskap när det kommer till den personliga presentationen.


Lisa Nilsson Sandgren utbildar just nu på Berghs School of Communications samt på Campus Nyköpings YH-program Musik och Eventarrangör. Ett urval av de kunder som Lisa har arbetat/arbetar med är: Alumni, Ernst&Young, Svenskt näringsliv, IFL Handelshögskolan, NCC, Roche, Skåneidrotten, Bite, Citat, Futerra Sustainability Communications samt ett av Sveriges största politiska partier.


Presenteras med stöd från Postkodlotteriets Kulturstiftelse och Stockholms Stad.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Makten Över Musiken är ett projekt för jämställdhet i musikbranschen som innefattar mentorskapsprogram i flera städer i Sverige, seminarier och kurser omkring jämställdhet, mångfald och kreativa näringar.
Mer info på www.maktenovermusiken.com

Biljett

Salg lukket