Oslipat tolkar Titiyo

14 nov 2019 kl. 18:00 - 20:00

Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Oslipat presenterar en väldigt speciell föreställning med en av Sveriges mest älskade artister: Titiyo. Fem komiker tolkar hennes låtar som standup och Tityo framför sedan samma sånger i en liten sättning. Växlingen mellan skämt och allvar kommer att bilda en vacker helhet. Så oavsett om du gillar ståupp, Titiyo eller möten mellan kulturformer så kommer du bli mer än nöjd.

”Vi är väldigt glada att Titiyo vill göra det här tillsammans med oss” säger Fritte Fritzson från Oslipat. ”Jag har själv lyssnat på henne sedan 90-talet och älskar hennes röst och uttryck. Hon har en unik förmåga att hela tiden utvecklas som artist”, fortsätter han

Komikerna som ska tolka kvällens huvudperson:

Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. I våras var hon nominerad till två priser på Svenska standupgalan: Årets kvinnliga komiker och för föreställningen Patriarkatets för- och nackdelar.

Ahmed Berhan har en slackerpersonlighet som gömmer en ovanligt genomtänkt komiker. Han är självutlämnande och rak. Hans poänger träffar rätt i solarplexus och kan väcka liv i hjärndöda. De senaste åren har Ahmed kunnat ses runt om i landet i succéturnén Semst.

Zinat Pirzadeh är en person med stort hjärta och många talanger. Prisad som årets kvinnliga komiker. Hennes verbala briljans, vassa tunga och gränslösa humorattityd gör att hon kan driva med det mest allvarliga och vända det till ett förlösande gapflabb.

Lisa Eriksson är en komisk urkraft med en stillsam och skör utstrålning. Avig, introvert och lätt att gilla. Hon visar att den som får mest skratt “inte behöver vara den som skriker högst”.

Fritte Fritzson grundade Oslipat 2006 och hörs också i podcasten Allt du velat veta. Har skrivit och medverkat i ett otal radio- och tv-program och kombinerar smart humor med en stor portion charm.

…………………….

Show 20:00, Dörrar 19:00

Åldersgräns 18 år

Biljett garanterar inte sittplats