Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Nysnö Embodied Yin

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Nysnö Embodied Yin

Fra SEK 200,00

Sted

Flere tidsrum

24 september 2023 - 3 december 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Yogaformen Embodied Yin™ kombinerar yinyogans meditativa och vilsamma praktik med ett kreativt och lekfullt utforskande i form av en inbjudan till rörelse i positionerna. Läraren guidar dig in i avslappnande och ibland mer utmanande positioner som hålls under en längre tid och därmed tänjer kroppens eget mycel - fascian - samtidigt som de inre färdigheterna icke-strävan och radikal acceptans tränas i praktiken. Musiken som spelas under passen bjuder in till och guidar ett nyfiket utforskande av din upplevelse - så väl ditt sinne som dina känslor och kroppens intuitiva kunskap ges plats i meditativ stillhet eller rörelse. Yogaformen bjuder in till att lyssna inåt, observera och vara med din upplevelse oavsett hur den ter sig, liksom uttrycka det som vill komma fram i form av rörelse och dans.

Embodied Yin™ är en yogaform som genom att kombinera en meditativ praktik med kreativa kroppsliga uttryck, gifter sig väl med andra upplevelser av förändrade medvetandetillstånd, och kan också likt den psykedeliska upplevelsen, vara ett sätt att komma i kontakt med delar av dig själv som inte annars är helt tillgängliga för ditt medvetande.

Oavsett om du vill prova yogaformen som en del i din förberedelse för eller integrationsprocess efter en psykedelisk upplevelse; är nyfiken på andra vägar än psykedelika för att uppnå förändrade medvetandetillstånd, eller vill komma igång med en kroppslig meditativ och vilsam praktik i grupp, så har Embodied Yin något att erbjuda dig.

Tider: 4 tillfällen under hösten: 24/9, 22/10, 19/11 och 3/12. 24/9 och 3/12 hålls av Elin Stahre. Den 22/10 håller Ann Solberg passet, och den 19/11 Anna Trulsson.

Plats: Yogarummet Björkhagen (Yogasalen). Halmstadsvägen 43 Johanneshov.

Kostnad: 200 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 150 kr.

Om yogalärarna:

Elin Stahre (Embodied Yin™)

Elin är leg. psykolog och en av delägarna i Nysnö. Hon faciliterar retreatprogram med psilocybintryfflar i Nederländerna i Nysnös regi sedan 2021. Hon arbetar också som privatpraktiserande psykolog med terapier där meditation och integration av förändrade medvetandetillstånd numera tillhör hennes expertisområde. Elin praktiserar sedan många år yoga och meditation regelbundet, och är utbildad lärare i yogaformen Embodied Yin™. De somatiska och meditativa praktiker som återfinns i yogan har sedan starten av Nysnös retreatverksamhet vävts in retreatprogrammen. Elin håller regelbundet även klasser i Embodied Yin™ på Nysnös retreat.

Ann Solberg (Hatha, Embodied Yin™ )

Ann yogade första gången 2001, men hittade yogan på riktigt 2017. 2019 sade hon upp sig från sitt jobb som projektledare och gick sin första lärarutbildning. Hon började undervisa på heltid 2020. Sen dess har hon hållit klasser i hatha- och yinyoga på olika yogastudios och på SATS. Hon har lett yoga för företag som H&M och Toca Boca. Om Embodied Yin säger Ann: “Upplevelserna med Embodied yin är olika varje gång och det är alltid en välbehövlig återhämtning. Som en oas för själen och nervsystemet”.

Anna Trulsson (Hatha, Vinyasa, Embodied Yin™ )

Yoga har varit en del av Annas liv i över 20 år, de senaste fem åren som lärare i Hatha, Vinyasa och Embodied Yin. Hennes praktik var till en början väldigt dynamisk, men över tid har hon insett att vi behöver stillhet lika mycket som rörelse. I Embodied Yin har hon upptäckt den magiska kombinationen av stillhet, intuitiv rörelse och nyfiket utforskande av kropp och sinne. Att få ge det vidare till andra är det finaste hon vet!

___________________________________

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community.


Arrangør

Lokation

Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 43, 121 53 Johanneshov

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Upptäck mer