Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hur du vänder motgång till framgång

Afholdt event

Hur du vänder motgång till framgång

Fra SEK 250,00

Sted

Dato

24 jul 2023 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Välkommen till en inspirerande föreläsning om att vända motgångar till framgångar!

Har du någonsin känt dig nedslagen av livets utmaningar och motgångar? Kanske har du stött på hinder som har satt stopp för dina drömmar eller mål. Men vet du vad som skiljer de mest framgångsrika människorna från andra? Förmågan att ta sig igenom motgångar och komma ut på andra sidan ännu starkare.

Nu har du chansen att lära dig konsten att vända motgångar till framgångar från en sann expert inom området. Cattis Olsson är erkänd mental tränare och inspiratör som har övervunnit otaliga motgångar och blivit en förebild för många.

Under denna dynamiska föreläsning kommer Cattis att dela med sig av sina personliga erfarenheter och konkreta strategier för att hantera motgångar på ett konstruktivt sätt. Genom att använda beprövade tekniker och verktyg kommer du att lära dig hur du kan förvandla motgångar till möjligheter och bemästra konsten att ta kontroll över ditt liv.

Denna föreläsning är perfekt för dig som är redo att ta nästa steg i din personliga och professionella utveckling. Oavsett om du är en entreprenör, ledare, anställd eller student kommer du att lämna föreläsningen med ny inspiration, motivation och handlingskraft.

Vänta inte med att anmäla dig till denna unika möjlighet att lära dig att vända motgångar till framgångar. Antalet platser är begränsat, så se till att säkra din plats redan idag!

Du kan ta dig hur långt du vill, det är bara i huvudet som gränserna finns och de gränserna vill jag hjälpa dig att flytta!


Om Cattis Olsson

Efter en fallskärmsolycka vid 16 års ålder gick OS-drömmen och en elitkarriär som längdåkare bokstavligt talat i backen. När läkarna sa att det var omöjligt för henne att åka skidor, springa eller till och med jobba igen så vägrade hon tro på dem. Med hjälp av mental träning har hon tagit sig upp och framåt efter fyra olika ryggskador. Hon har visat att allt är möjligt, kanske inte idag, kanske det behöver göras på ett annat sätt än tidigare, men allt är möjligt.

Hon tar dig med på en känslomässig resa mellan hopp och förtvivlan och ger dig konkreta verktyg som du direkt kan använda för att ta kontroll över din hjärna och på ett bättre sätt kunna hantera motgångar. Vi kan inte kontrollera vad som händer oss, men vi har alltid valet att kunna kontrollera hur vi hanterar det som händer.

"Jag har tagit mig upp och framåt efter fyra olika ryggskador och klarar idag att göra det som läkarna sagt skulle vara omöjligt. Jag har vänt smärta till framgång och använt min erfarenhet av smärta och motgång i kombination med min kunskap om hjärnan och kroppen och koppling till vetenskapen till att hjälpa idrottare till stora framgångar och personer med långvarig smärta att leva ett värdefullt liv igen."Varmt välkommen hälsar Cattis Olsson

Arrangør

Jag är en passionerad mental tränare, smärtcoach och föreläsare med en brinnande övertygelse om att förbättra livet för människor som lever med långvarig smärta. Genom mitt arbete strävar jag efter att skapa bättre förutsättningar både på individnivå, i grupper och på nationell nivå.

Lokation

Wemer Wärdshus & Konferens, Wemergatan 1, 840 93 Hede

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Upptäck mer