HRatOnce seminarier årsmedlemskap

09 okt 2018 kl. 13:00 - 09 okt 2019 kl. 15:00

https://hratonce.com, https://hratonce.com, Örebro

Vi presenterar ett nytt digitalt sätt att gå på seminarier och delta i workshop. Nu slipper du dyra tidskrävande resor till och från seminarier för kompentensutveckling. På plattformen https://hratonce.com har vi samlat de absolut bästa experterna. Möt dem genom att att koppla upp dig från din enhet. I vårt sofistikerade mötessystem har du inte bara möjlighet att lyssna till experternas föreläsningar du kan också vara aktiv. Ställ frågor och får svar. I våra workshops, som allt följs efter ett seminarium kan du diskutera med andra likasinnande ihop med experten. Lätt att välja ämnen. Alla finns representerade på hemsidan med datum och tid. Torsdagar seminarier och tisdagar workshops. Och du får tillträde till allt.  Gå själv eller ta med hela teamet.  Enstaka biljetter köper du här. För hela företaget finns företagspasset att inhandla på https://hratonce.com.

Vi täcker de flesta kompetensområden inom en organisation.

 Vi täcker de flesta områden i en organisation. Ledarskap, konflikthantering,kommunikation,juridik,digitalisering, digital marknadsföring, arbetsrätt, rekrytering, talent management, personalhantering, digital lönehantering, personlig utveckling, branding, blockchain. Här möter du experterna direkt i din enhet som håller föreläsningar och workshops. Välj det som intresserar dig och boka enkelt. Här på billetto.se bokar du enstaka seminarier och på https://hratonce.com för hela  företaget.
Medlemskapet gäller för alla medarbetare i organisationen som behöver kompetensutveckling. Medlemskapet gäller ett år i taget. Ger tillgång till alla seminarier och workshop som är presenterade på https://hratonce.com.

Kontakta oss på info@hratonce.com för att erhålla inloggningsuppgifterna.

Medlemskap HRatOnce Salg lukket
Paid Ticket UDSOLGT