Hilding Linnqvist – Att bli konstnär (oktober)

10 okt 2020 kl. 11:00 - 31 okt 2020 kl. 17:00

På denna sida kan du köpa entrébiljetter för oktober. November-biljetter köps via denna länk och december/januari-biljetter köps via denna länk

Hösten bjuder på en klassiker: Hilding Linnqvist var förgrundsgestalten och inspiratören i 1910-talets naivism. Utställningen presenterar hans tidiga år och vägen till att hyllas som en stor målare.
Läs mer om utställningen här!

Goodwins vackra Stockholm
Henry B Goodwin blev pionjär inom svensk konstnärlig fotografi. Liljevalchs firar 100-årsminnet av hans praktverk "Vårt vackra Stockholm" med att i en sal visa hans bilder från Stockholm.
Läs mer om fotoutställningen här!

Biljetten gäller för båda utställningarna.

Köpta biljetter bytes ej. Återbetalning endast om evenemanget blivit inställt.

Liljevalchs utställningsprogram vänder sig både till den riktigt breda publiken och dem som är särskilt intresserade av vissa konstnärskap eller konst- och formriktningar. Varje nytt konstår inleds med den välkända jurybedömda Vårsalongen.

Liljevalchs tillhör Stockholms stad och invigdes 1916 som den första självständiga och offentliga konsthallen för samtidskonst i Sverige. Byggnaden är ritad av arkitekten Carl Bergsten och ligger på natursköna Djurgården i Stockholm.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke