Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Guidning i Enköpings stad och parker

Afholdt event

Guidning i Enköpings stad och parker

Fra SEK 150,00

Sted

Flere tidsrum

2 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Guiderna Elisabet och Eva tar dig med på en spännande, informativ och lustfylld promenad i de centrala delarna av Enköping. Berättelserna om Enköpings berömda parker och stadens långa, spännande historia varvas. Promenaden går genom de äldre delarna där stan växte fram under tidig medeltid, Eva berättar om hur människor levde här från medeltid och framåt och om hur staden utvecklades på grund av handel, klosterverksamhet, pepparrotsodling och hur Enköping sattes på kartan på grund av en skiftnyckel.
Elisabet berättar historien om hur en innovativ stadsträdgårdsmästare kom till stan, startade och drev igenom den omdaning som idag har blivit Enköpings stora turistattraktion. Hon berättar om hur perenner, buskar, träd och lökväxter kombineras för att skapa olika rum och miljöer. Om hur perenna växter används i stora ytor överallt i staden, i parker, i rondeller, i refuger, längs gator och på torg.
Promenaden är 1½ km, tar 1½ - 2 timmar och går i lugn takt, avslutas i Drömparken. Start på Kaplanen intill Pepparrotsstadens Trädgård & Hantverk och Enköpings museum och turistinformation. Avgift 150 kronor/person, Välkommen!

Arrangør

Jag som driver Trädgårdsturism i Enköping heter Elisabet Lind och har tidigare jobbat som parkguidningsansvarig på Enköpings kommun i drygt 20 år. Med det sagt så har jag stor erfarenhet av att arrangera guidningar och ta emot besökare till Enköpings parker.

Det har handlat om både parkguidningar för allmänheten, där man inte har en aning om hur många eller vilka personer som dyker upp och bussgrupper med upp till 50 personer som är endera på studiebesök eller på sin årliga utflykt. 

Jag har haft Stadsträdgårdsmästare Stefan Mattson som chef och har själv varit en del av den utveckling som skett i Enköpings parker under årens lopp. Stefan Mattson är den person som skapat och byggt upp varumärket Enköpings parker och den person som vi kan tacka för att vi har våra fantastiska parker i Enköping. 

Jag brinner för Enköpings parker och jobbar vidare för att så många som möjligt ska komma till Enköping och få uppleva dessa fantastiska miljöer, kanske lära sig ett och annat eller bara få en härlig dag. Som grädde på moset finns många fina restauranger, kaféer och små mysiga butiker att upptäcka.


Lokation

Kaplanen, Rådhusgatan 2, 745 31 Enköping

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Upptäck mer