GARVERIET Comedy Club: Nisse Hallberg, Elinor Svensson och Henrik Nyblom

29 feb 2020 kl. 19:00 - 22:00

Restaurangen, Garverivägen 9, 448 31 Floda

GARVERIET Comedy Club Presenterar: Stand Up med Nisse Hallberg, 

När? 29/2 2020

Var? Garveriet
Insläpp 17:00
Showstart 19:00
Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

KOMIKER:

NISSE HALLBERG

En fantastisk komiker som måste upplevas live! Nisse har på kort tid gjort sig ett namn i stand up-branschen och snabbt hittat en berättande stil där det mesta är självupplevt. Förutom flitigt skämtande på klubbar som RAW och Norra brunn har han turnerat landet runt med sina föreställningar ”Jag är sjuk” och ”Trött” som spelats för utsålda hus. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska stand up-galan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet". 
Nisse medverkar flitigt i "AMK Morgon", “Nisse Å Den Där Äldre” och "Släng dig i brunnen".


ELINOR SVENSSON
Elinor är en riktig månsysslare. ståuppkomiker, programledare (Vad Blir Det För Mord?, Fakta eller Feeling?, Tankesmedjan i P3), konferencier, manusförfattare (Robins, Svenska Nyheter, Love Island Svreige, Breaking News, etc), standuparrangör, sångerska och skådespelerska. Hon driver och medverkar i flera poddar. Medverkar i AMK Morgon, Släng dig i brunnen (Finns det något hon inte gör eller gjort är frågan vi ställer oss?!)

2018 turnerade hon med sin soloföreställning Patriarkatets För- och Nackdelar. Den blev sedan nominerad till Årets Föreställning 2018 på Svenska Standupgalan. Elinor nominerades till Årets Kvinnliga Komiker 2018 och  2017, och till Årets Nykomling 2015. 

HENRIK NYBLOM

Henrik Nyblom har de senaste åren gjort bejublade framträdanden i SVTs Släng dig i brunnen som han är med och producerar. Han hörs regelbundet i poddar så som Tombola Podcast, RAW comedy podden, AMK morgon och David Batras Podcast. Han ligger bakom skämt han skrivit till "Parlamentet" och skådespelar.

Vissa kallar det han håller på med för standup, en del kallar det för humoristisk konst, några för ”bara konstigt”.
Det utlovas kaos, komik och musik när Henrik intar scenen.


HEMLIG GÄST
Det är första, men inte sista gången vi erbjuder er en exklusiv hemlig gäst. Ett ess i ärmen i pandoras ask. Hen är prisad, hen är grymt rolig, erfaren, Etablerad och känd från TV. Visst vill du veta vem det är?

Konferencier: MARCUS THAPPER
Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet stand up-klubbar i både Göteborg och Stockholm, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast aktuell i SVTs "Släng dig i brunnen". Marcus är med och arrangerar till GARVERIET Comedy Club. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.

Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00

Mat och dryck serveras från kl 17. Ingen bordsbokning i samband med stand-up kvällarna.
Vid frågor, mejla bokning@garveriet.se

Eventet är i samarbete med ABF och Stationsteatern. 
Producent: Wilhelm Johansson