Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Föreläsning sköldkörtelhälsa i Linköping

Afholdt event

Föreläsning sköldkörtelhälsa i Linköping

Fra SEK 300,00

Sted

Dato

24 feb 2019 kl. 15:30 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Välkommen!

I föreläsningen ”Sköldkörtelsjuk och frisk – hur gör man?” berättar Nadja Öström om sin mångåriga kamp som sköldkörtelsjuk och lär dig om vad som påverkar hälsan vid autoimmun sjukdom. Efter tre framgångsrika år som ordförande i Sköldkörtelföreningen är hon idag rådgivare inom kost, näring och sköldkörtelhälsa och som föreläsare inspirerar hon dig till att själv söka efter grundorsaken till dina besvär och därmed återerövra en god livskvalitet.

För Nadja själv tog det 10 år att få diagnoserna Hashimotos sjukdom och Hypotyreos och efter ytterligare flera år fick hon till slut rätt medicinering. Det är för att kunna hjälpa andra drabbade att undvika en lika lång resa som hon nu tar steget fullt ut som föreläsare för att sprida sina kunskaper och erfarenheter. Bland annat genom sin erfarenhet som ordförande i Sköldkörtelföreningen har hon också god erfarenhet av att leda större arrangemang inom kost och hälsa som konferencier och/eller moderator.

Under hela sin resa som sköldkörtelsjuk har Nadja varit sin egen ”försökskanin”. Detta för att hon ville förstå sin sjukdom och varför den uppstått. Som så många andra upplevde Nadja att hon inte fick hjälp hos vården och utbildade sig under sin resa till kost- och näringsrådgivare med fördjupningar inom bland annat basmedicin och gluten.

Om föreläsningen:

Lyssnar man på en föreläsning med Nadja får man hela hennes historia blandat med fakta om vad som påverkar det allmänna välmåendet och inte minst sköldkörtelhälsan.

Informationen är inte bara intressant för den som är sköldkörtelsjuk utan egentligen för alla som är intresserade av hälsa och vill lära sig om autoimmuna sjukdomar. Är man inte sköldkörtelsjuk kommer man genom föreläsningen förstå vad man själv kan göra för att undvika problem med sköldkörteln.

Tror man däremot att man redan har problem så kan man lära sig förstå hur kroppen fungerar och reagerar och därmed själv påverka sin hälsa genom att lära sig äta rätt och anpassa andra viktiga delar i livet.

Föreläsningen är också för den som upplever många symptom som tyder på problem med sköldkörteln men där läkaren inte hittar något fel. Då får man i föreläsningen tips om vad man kan göra själv och få svar på frågor om vad som kan vara grundorsaken till sjukdomen.

Nadja Öström är en person som inspirerar genom sin blotta närvaro och som föreläsare ger hon dig nu möjligheten att på ett underhållande sätt ta del av hennes kunskap och erfarenheter som gjort att hon idag lever som sköldkörtelsjuk – och frisk!

Sköldkörteln är ett litet organ som bara väger ungefär 20 gram men vars funktion är livsviktig. Det har jag fått erfara under de senaste 17 åren av mitt vuxna liv och jag är smärtsamt medveten om att jag inte är ensam. När denna bok tar sin början befinner vi oss i början av 2000-talet och jag hade då sedan länge varit en levnadsglad, positiv och närmast överenergisk egenföretagare som ständigt hade något på gång. För många var jag nog själva sinnebilden av just den energiska, käcka och smått galna frisörskan som tog sig an livet med en cigarett i ena handen och en kaffekopp i den andra. Och det så gott som alltid med ett leende på läpparna.

Jag hade så tydliga mål i sikte där och då. Jag hade haft det så länge och jag bara fortsatte att köra på utan minsta tanke på min hälsa. Redan här tror jag många känner igen sig. För mig var det så viktigt och även självklart att jag skulle klara av allt och att jag skulle orka. Jag var den där duktiga flickan, den där ostoppbara, oavsett vad det gällde. Det var den typen av kvinna jag var och jag älskade verkligen det jag gjorde. Livet var en fest på riktigt, en natt på dansgolvet var av största glädje och snarare regel än undantag. Därmed inte sagt att långa arbetsdagar som frisör och egen salong någonsin var ett hinder för att livet skulle vara just den där stora festen. Det var nästan en förutsättning. Ett behov. Ett kall. En passion. Kalla det vad du vill.

Återbetalning av köpt biljett återbetalas endast vid inställt event.

Bok kan köpas på plast för 200 kr kontakt eller swish.

Varmt välkommen!
Nadja Öström

www.nadja.nu

I samarbete med ABF Östergötland samt träffa Helena Balthammar - Vice ordförande Hälso- och sjukvårdsnämnen Region Östgötland

Arrangør

Nadjas Hår & Hälsa - Nadja Öström

www.nadja.nu

Hypotyreosliv.se

Lokation

Föreningshuset Fontänen Föreningshuset Fontänen, Västra Vägen 32, 582 28 Linköping

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Upptäck mer