Cook-alonger med Ulf Wagner kl.17.00
Cook-alonger med Ulf Wagner kl.17.00
Fra SEK 245,00
Sted
Dato
Beskrivelse
Under Smaka på Stockholm 2016 har ni möjlighet att delta och laga mat med Ulf Wagner i Cook-alonger den 5 juni i Culinary Theatre med recept på Fläskkarré från Smaka av Gotland. Förutom denna cook-along kl.17 så kan det fortfarande finnas biljetter kvar till 5 juni kl.13.00 eller 5 juni kl.15.00. Se översikt över allt som går att boka..
Vill man inte laga mat själv så kan en liten exklusiv skara på 14 st gäster boka Chefs table till den 4 juni. Där har Ulf skapat en avsmakningsmeny. Och till alla oss andra så är Sjömagasinet Gästkrog tillfälligt på plats i Kungsan med eget tält under hela evenemanget.
– Smaka på Stockholm är ett skönt projekt som vi gärna kommer till, både för att möta kollegor och en fantastiskt kunnig och intresserad matpublik samt att föra ut lite matkultur från västkusten till huvudstaden, berättar Ulf.
Han drivs av ett passionerat förhållande till mat och hans filosofi är ”Maträttens kvalitet står alltid i direkt proportion till råvarans”.
– Sen behöver det nödvändigtvis inte innebära att råvaran måste vara exklusiv eller dyr, säger Ulf och fortsätter med att han hellre väljer en färsk abborrfilé än fryst sjötungs-dito.
Sedan fem år driver han Sjömagasinet tillsammans med sin hustru Ingalill och Gustav Trägårdh. De har investerat, renoverat och förnyat så pass mycket att de nu hoppas kunna fokusera ännu mer mat- och dryckesupplevelserna för gästerna.
I framtiden tror Ulf att svensk matkultur går mer mot ”riktig” mat, renare matlagning med färre ingredienser och lite mindre underliga kombinationer samt att det ekologiska tänket kommer att bli mer och mer dominerande i vårt val av råvaror.
Med de orden längtar vi efter att se och smaka på de västkustska läckerheter som Ulf kommer att servera under Smaka på Stockholm 2016!
Lite mer bakgrundsfakta: 2013 fick Sjömagasinet en stjärna i Guide Michelin. Ulf var den första i Göteborg som hedrades med en stjärna i Guide Michelin. Årets var 1989 och restaurangen han drev var The Place. Arbetade senare i rollen som källarmästare tillsammans med Leif Mannerström på Sjömagasinet och har därefter även varit verksam som krögare på såväl Fiskekrogen som på Basement som under hans tid fick en stjärna i Guide Michelin.
Har tidigare korats till Sveriges bäste sommelier och synts ofta i TV, där han bland annat försett de medverkande i TV-serien Stjärnorna på slottet med mat och dryck. Är en årligen återkommande gästkock på Hotel Satzburger Hof i Bad Gastein.
Undervisar på Institutionen för mat, hälsa och miljö vid Göteborgs universitet, bland annat i ämnena vin- och måltidskunskap. Under senare år har han även blivit vinimportör.
Arrangør
Lokation
Kungsträdgården, Jussi Björlings allé 5, 103 91 Stockholm
FAQ
-
Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?
Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .
-
Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?
De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .
-
Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?
Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .
-
Hvor finder jeg linket til et online event?
På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .
-
Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?
Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .
Cook-alonger med Ulf Wagner kl.17.00
Fra SEK 245,00