Cook-alonger med Gustav Trägårdh kl.15.00
Cook-alonger med Gustav Trägårdh kl.15.00
Sted
Dato
Beskrivelse
Under Smaka på Stockholm 2016 har ni möjlighet att delta och laga mat med Gustav Trägårdh i cook-alonger den 3 juni i Culinary Theatre med recept på tjocka revbenspjäll från Smak av Gotland. Förutom denna cook-along kl.15 så kan det fortfarande finnas biljetter kvar till 3 juni kl.19.00. Se översikt över allt som går att boka.
Vill man inte laga mat själv så kan en liten exklusiv skara på 14 st gäster boka Chefs table till den 5 juni. Där har Gustav skapat en avsmakningsmeny. Och för alla oss andra så är Sjömagasinet Gästkrog tillfälligt på plats i Kungsan med eget tält under hela evenemanget.
Gustav Trägårdh från Sjömagasinet lovar kompromisslös kvalité på råvaror som är tillagade med stor noggrannhet. Det låter också spännande att han vill vårda de gastronomiska traditionerna, men samtidigt ha en försiktig och gärna humoristisk förnyelse.
– På Smaka på Stockholm kommer jag att servera ”Magget-mat” (Mat typisk för Sjömagasinet) av högsta kvalité, försöka hålla kötiden minimal och beställa vackert väder, berättar Gustav.
Framtidens matkultur i Sverige kommer sannolikt att ha fokus på hållbarhet samt på råvarorna, tror Gustav. Han tror också att grönsaker kommer att ta större plats i gastronomin och på frågan om sina personliga planer för framtiden svarar han att han ska fortsätta göra allt för Sjömagasinets gäster, men det genomgående är att helt enkelt leva i nuet.
Vi ser fram emot tradition och förnyelse och hälsar Gustav hjärtligt välkommen till huvudstaden!
Lite bakgrundsfakta: Kökschef på restaurang Sjömagasinet i Göteborg som 2013 fick en stjärna i Guide Michelin och som drivs tillsammans med Ulf Wagner. Vann 2010 tävlingen Årets kock. Var även med i Årets kock 2001 och kom då till semifinal. Segrade i tävlingen Kockarnas kamp som sändes på TV4 hösten 2014. Kandidat i Bocuse d´Or 2015 Sverige.
Läste under gymnasietiden på tekniska gymnasiet med sikte på att bli ingenjör men utbildade sig senare istället till kock på Barken Viking. Innan jobbet som kock på restaurang Basement i Göteborg anställd i köken på bl a på Panorama hotell och Fiskekrogen i Göteborg. Befinner sig varje år under en vecka i Bad Gastein i den österrikiska delstaten Salzburg, och lagar då mat åt gästerna på Hotel Saltzburger Hof.
Arrangør
Lokation
Kungsträdgården, Jussi Björlings allé 5, 103 91 Stockholm
FAQ
-
Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?
Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .
-
Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?
De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .
-
Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?
Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .
-
Hvor finder jeg linket til et online event?
På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .
-
Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?
Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .
Cook-alonger med Gustav Trägårdh kl.15.00
Fra SEK 245,00