Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

ADHD: "Det är inte mig du ska bli arg på - det är min hjärna!" (Mora 15 mars)

Afholdt event

ADHD: "Det är inte mig du ska bli arg på - det är min hjärna!" (Mora 15 mars)

Fra SEK 225,00

Sted

Dato

15 mar 2023 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Välkommen till Mora och en fartfylld och lösningsfokuserad föreläsning om ADHD och om hur du kan förhålla dig till de barn och unga med ADHD
som du möter i din familj i skolan eller på fritiden

Att vara omgivning till ett barn med ADHD innebär att man både påverkas och påverkar. Min föreläsning ger dig som förälder, men även som lärare, tankar kring och stöd i hur man kan förena detta så man skapar bra förhållningssätt i familjen och i skolan.
Att ha barn med ADHD är en utmaning som jag delar med dig. Utifrån egna erfarenheter som förälder och utifrån min egen ADHD-hjärnas tankar ger jag dig i föreläsningen stärkande tips och råd kring hur man kan förhålla sig på ett bra och effektivt sätt i relationen med ditt barn eller din elev.

Föreläsningen vill inspirera dig till att skapa och prova nya strategier kring ditt barn eller din elev, men kommer säkert också att ge dig styrka i att mycket av det du gör faktiskt redan är rätt, eller bara behöver skruvas på lite för att bli ännu mer effektivt.

Jag som håller föreläsningen heter Håkan Ernklev och är mångårig föreläsare inom kommunikation och ADHD, samt förälder och familjehemsförälder till barn med olika NPF-diagnoser. Jag håller grupper för föräldrar som har barn som har svårigheter i sin skolgång eller som skolan av olika orsaker har svårt att ta emot. Jag är också påverkad av en alldeles egen ADHD-hjärna som både hjälper och stjälper - utan urskillning - vilket skapar en del erfarenheter värda att dela med mig av för ökad förståelse för dig kring ditt barn eller din elev.


Hör gärna av dig!

Du är också välkommen att höra av dig i förväg för att ställa frågor som du vill jag ska ta upp lite extra i föreläsningen.
Att vara omgivning och hantera sitt barn eller sin ungdom på ett bra sätt handlar mycket om att ha en känsla för hur man kan agera - föreläsningen tar dig närmare den känslan!


Förfriskning i pausen ingår!

Enkel förfriskning finns tillgänglig i pausen och ingår i priset.
Tyvärr finns ingen möjlighet att koka kaffe/te -men ta gärna med en termos! :)

Frågor

När du köpt biljetter kommer du att få möjlighet att svara på några frågor kring vad du förväntar dig av föreläsningen. På det sättet lär jag känna deltagarna på just det evenemanget lite bättre och därigenom har bättre förutsättningar att ta kunna ta upp det som publiken önskar.
Att svara på frågorna är naturligtvis helt frivilligt!

Från utvärderingarna från tidigare föreläsningar:

"Jag [har] gått flera utbildningar om ADHD, läst så många böcker, läst forskningsrapporter osv om ADHD men aldrig riktigt förstått hur det är för den som har ADHD. Din föreläsning var så bra i detta avseende. Det var exakt den informationen jag ville ha."


"Vill tacka det ödmjukaste för en fantastisk föreläsning igår i X-stad! Jag satt och sög in så så mycket! Jag är så glad att min sambo följde med och fick en bra inblick även om hen känner mitt barn väl efter att vi levt ihop i några år."

"Som mamma till en dotter med adhd och autism blev jag både berörd och inspirerad av din föreläsning! Den gav mig också mer styrka att möta en många gånger oförstående omgivning. Jag kände mig stärkt och bekräftad som förälder när jag gick därifrån. Jag hoppas du fortsätter sprida denna oerhört viktiga kunskap!"

-----

Bokade biljetter återtages ej, men gäller i händelse av meddelad frånvaro på motsvarande föreläsning vid annat tillfälle

Arrangør

Jag håller föreläsningar och utbildningar med anknytning till ADHD och förhållningssätt. Föreläsningarna vänder sig till föräldrar, skolor och institutioner och vill ge ett annat perspektiv på ADHD än det som står skrivet i diagnoskriterierna och i utredningarna från BUP. Jag fokuserar utifrån egna erfarenheter på omgivningen, på skolan och på det landskap som man har att vandra med sin ADHD, oavsett om man har fått diagnosen på papper eller bara har den i sig ändå.

Jag ger ett annat perspektiv på synen på ADHD och ger konkreta råd och tips kring hur man som vuxen kan fundera över sitt förhållningssätt till barnet eller eleven - och för den skull också till ens egna vuxna omgivning, som gärna säger "Du måste bara sätta ner foten!"

Här finns lite kommentarer från tidigare deltagare på föreläsningen: https://www.tecknologen.se/adh...

Vill du kontakta mig - klicka här!

Lokation

Mora Folkhögskola, Yvradsvägen 29, 792 34 MORA

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Upptäck mer