Nattmarknad på årets upplaga av Stockholms Kulturnatt

1 apr

Buddistisk meditation, livetatuering, makt och fåfänga. Danskväll på Mäster Olofsgården, feministisk sci-fi och ikoniska varulvar i SF-bokhandeln blandad med japansk spökföreställning på Etnografiska museet. Med den sammanfattningen av utbudet på Kulturnatt Stockholm är vi kulturjunkies förstås fångade med en gång. Programmet är större än någonsin med 130 medverkande kulturaktörer av alla dess slag.

För allra första gången anordnas dessutom en nattmarknad, som är ett samarbete mellan Designmarknad Sthlm, Affordable Art Fair och Hornstulls Marknad. De kommer att husera uppe på Hötorgsterassen, och skapar en unik natt fylld med konst, design, streetfood & dryck, inramat av ljuskonst, musikuppträdanden, boule och allmänt skönt häng. Det bästa är att det inte kostar något alls att svänga förbi - jo, kanske någon timme sömn men det får det vara värt.Medverkande: Affordable Art Fair // Designmarknad STHLM // Hornstulls Marknad // Fraktalfabriken // Summit mfl.

Entré från Sveavägen 17 // T-bana: Hötorget

Kulturnatten på Hötorgsterassen är ett samarbete mellan medverkande aktörer och Vasakronan. Läs mer om Kulturnatt Stockholm.