News | Försäkra ditt köp – Billetto Services

5 jul

Ponera att du har längtat så in i efter att gå på just Festival X eller Konferens Y. Du behöver biljett, resa, boende, mat, mm. Slutsumman på detta kalas blir ganska mycket. Sen händer det, precis innan den helgen. Du får ett fantastiskt jobb som kräver att du börjar på en gång och det är en "en sållsynt chans i liiivet" som Linus Therner säger.

Så vad göra? Tacka nej till jobbet eller "slänga" biljetten? Nänä, nu har vi i samarbete med ERV som erbjuder alla våra arrangörer att lägga till en försäkring för köpet. Kostnad för detta är 6% på hela köpet. Inga konstigheter. Inga avgifter för arrangören och inget som stoppar produktionen av upplevelsen. Bara en livrem i det fall köparen inte kan närvara av positiva eller negativa orsaker.

Sedan vi lanserade tjänsten på billetto.dk har vi märkt att möjligheten att teckna försäkring är mycket uppskattad. Köparen känner sig säkrare, speciellt vi köp av biljetter med ett högre pris. Vi har 1000+ medlemmar som köpt försäkringen bara på några veckor och alla som bett om pay back har fått det av ERV.

Detta är första steget till att skapa denna del av Billetto som inte "bara" säljer biljetter, då vi vet hur det är att göra och besöka event och upplevelser, både från arrangören och besökarens sida. Fler samarbeten är på gång och vi ser väldigt ljust på framtiden!

Maila till support@billetto.se om du undrar mer om denna service.

Nu: tillbaka till hängmattan och sippa på lite gin and juice – för att peppa för Snoop hos Hugos i Norrköping.

Laters!

//Jonas, Team Billetto Sweden