Competition | Billetto lyfter!

28 maj


Vinn två tur- och returbiljetter och en kväll i ren Billetto-anda


Billetto tar över Europa med 1 miljon användare och vill att ni ska vara en del av allt det roliga! Vi erbjuder nu alla som köper en biljett på Billetto under helgen att tävla om två tur- och returbiljetter till en av “våra” städer: Berlin, Köpenhamn, Stockholm, London, Amsterdam, Paris, Dublin eller Oslo. Vi toppar även detta med två biljetter till ett Billetto-evenemang för att verkligen uppleva det staden har att erbjuda!

För att delta behöver du genomföra ett köp på Billetto från och nu fram till klockan 23:59 den 31 maj och klicka i att du vill vara med. Du kommer sedan att få ett mail under måndagen med tävlingsinstruktioner*.

Så vad väntar du på? Köp din biljett nu och ta chansen att vidga dina vyer!

Vinnaren kommer att publiceras på vår Facebooksida, så se till att gå in och gilla oss där.

Endast personer bosatta i Sverige kan vara med och tävla. Vinnaren kommer att behöva meddela tre möjliga resdatum inom sex månader från det att tävlingen avslutats. Se fullständiga tävlingsregler här nedan.
Villkor för tävling ”Billetto Lyfter"

1.
Billetto Lyfter är enbart öppen för kunder i Sverige, över 18 år fyllda och utesluter samtliga Billetto-anställda. Genom att klicka att du vill ta del av tävlingen godkänner du utskick från Billetto samt dessa villkor.

2.
För att få instruktioner om hur deltagandet i tävlingen går till, måste en biljett ha köpts på billetto.se mellan den 29:e maj 2015 kl 00:01 och den 31:a maj 2015, klockan 23:59.

3.
För att delta i tävlingen för att delta ska man svara rätt på den fråga vi skickar ut på måndag. Av de som svarat rätt kommer en jury att utse en vinnare enligt bäst motivering. De som utser vinnaren är vår CEO Patrick Borre och CTO Kasper Grubbe. Valet av vinnare är slutgiltigt och inget annat gäller. Vinnaren kommer meddelas via den e-mailadress den tävlande angett vid tiden för biljettköpet samt via Billetto Swedens Facebooksida. Om vinnaren inte svarar inom fem arbetsdagar, kommer en ny vinnare utses.

4.
En (1) vinnare kommer vinna två (2) stycken tur- och returresor till en av städerna angivna i beskrivningen av tävlingen. Tävlingen inkluderar inte boende, mat eller liknande utan alla övriga kostnader i samband med vinsten betalas av vinnaren. Vinnaren, och dennes gäst, måste bestämma tre möjliga datum då resan kan bokas in. Storhelger inkluderas inte.

5.
Priset kan inte bytas mot pengar eller andra varor och tjänster.

6.
Billetto tar inget ansvar för sena, ofullständiga, inkorrekt anmälda, korrupta, eller missvisande ansökningar, oberoende av tekniska fel, stöld, borttagning, förstörelse, kommunikationsfel eller liknande.

7.
Billetto kommer arrangera resorna tillsammans med vinnaren, med önskat flygbolag.

8.
Vinnaren måste, där Billettos önskar, medverka i all promo-aktivitet (såsom publicitet och fotografering) gällande vinnande av priset – gratis. Vinnaren godkänner även att Billetto använder namn och bild i eventuella promo-material.

9.
Billetto och deras partner kommer inte hållas ansvariga för någon förstörelse av personlig eller publik egendom, personlig skada, bedrägeri eller övrig otillåten aktivitet i samband med denna tävling och resa. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

10.
Billetto åtar sig rätten att publicera vinnarens namn och födelseland.

11.
Vinnaren och dennes gäst måste erhålla ett giltigt pass samt övrig resedokumentation som kan komma att krävas.

12.
Billetto har rätten att ställa in tävling samt resa, eller ändra datumen för ut- och hemresa vid övermakt/force majeure.

13.
Denna tävling är på inget sätt sponsrad av, administrerad av eller associerad med Twitter eller Facebook. Twitter eller Facebook ska således inte hållas ansvariga på något sätt gällande tävlingen, dess medverkande eller dess utfall. Alla frågor gällande tävlingen ska riktas mot Billetto och inga andra parter.