Billetto blickar bakåt - 2015

28 dec

Ja, vilket år det varit. Inte nog med att vårt team vuxit till det dubbla och att vi finslipat det mesta som har med vår plattform att göra - vi har också haft riktigt, riktigt kul. Vi blickar bakåt och tillåter oss att bli lite sentimentala för en stund, och berättar om våra bästa upplevelser under 2015 - och våra förhoppningar inför 2016.


Shaena minns:
Alice Cooper / Hard Rock Café Stockholm

Favoriten från 2015 är helt klart när jag var på Hard Rock Café på en förfest och Alice Coopers band skulle spela. Helt plötsligt klev legenden själv upp på scen och skapade värsta publikkaoset. Vi gissar att det kan komma en hel del spännande grejer på Hard Rock i Stockholm också nästa år...


Anna minns:
Air Wipp Challenge / Hbg Arena

Inte nog med att en är Helsingborgare, en är lite lokalpatriot också. Därför var det extrakul att Air Wipp Challenge gjorde succé i höst. Det var volter, akrobatik och en dundrande fart när ett helt gäng free running-atleter från stora vida världen tävlade. 2016 hoppas jag få se finska Sami Herttua Perälä komma etta, för han hade så fin batiktröja.


Joel minns:
YARD / Nobelberget

Det bästa minnena från året lagrades förstås på Nobelberget och YARD. Det var magiskt med skön musik och bärs tillsammans med Alexander Bard. Räkna med att hitta oss från Billetto-gänget på Nobelberget under 2016. Nu senast såg vi Madi Banja och ett nästa givna gig är förstås det med S!vas till våren.


Emelie minns:
Festen 5 januari / Malmö

Jag tycker att man ska sätta ribban för året så tidigt som bara möjligt. Festen den 5 januari i Malmö tog mitt 2015 till en löjligt hög nivå så det ska bli sjukt spännande att se var vi hamnar i 2016 nu när festen flyttats till Slagthuset. Jag är ytterst förväntansfull, mer behövs liksom inte sägas.


Emil minns:
Purity Ring / Debaser

En behöver bara säga Justin Bieber och The Weekend. 2015 var Kanadas musik-år. Supercoola Grimes släppte album och duon Purity Ring gästade Debaser Medis. Tillsammans med ett av årets coolaste ljusarrangemang rev man av ömsom gamla klassiker och ömsom låtar från nya skivan. Mer Debaser 2016 tack!